Ingrediënten:
Wat veldsla
Even geroosterde walnoten
Halve rode ui gesnipperd
Cherrytomaatjes, naar smaak gehalveerd
Zoete puntpaprika, naar wens in stukjes gesneden
1 gekookt bietje, in kleine blokjes
frambozen!
Zachte geitenkaas (even in de oven opgewarmd, met wat honing er over)
Verse rozemarijn, kleingesneden
Wat citroensap, olijfolie en een paar druppels rode wijnazijn.
Tot slot, wat crema balsamico om over het geheel te sprenkelen, als alles er in ligt
Aan de slag:
Doe de sla, met de tomaatjes, paprika, walnoten, rozemarijn, bietjes in een schaal. Bestrooi met peper. Hussel en doe het citroensap, de olie en de rode wijnazijn er bij en hussel nogmaals.
Leg de frambozen op de salade, leg daarboven de lauwe geitenkaas.
Besprenkel met wat van de crema balsamico en serveer met een lekker stukje brood.
Hoofd, vega, vegetarisch, salade, zomers